Medie Samfund Danmark

seng

Sengemærker i alle størrelser fås i mange forskellige varianter

Der findes mange forskellige varianter af senge. Det er både boksmadrasser, elevationssenge og almindelige sengerammer med en boksmadras i. Alle disse fås i mange forskellige mærker. Der igen fås i forskellige størrelser. Det giver en et rigtig stort udvalg, når man skal vælge en ny seng. Det kan derfor være noget, der tager noget tid og overvejelse. Måske skal man lige frem besøge butikken flere gange. Det er i hvert fald godt at lave noget research, inden man tager ned i butikken. Det tager som regel noget tid at finde ud af, hvad man gerne vil have. Og hvad man har brug for. Det er de færreste, der impulskøber en seng.

Hos time2sleep.dk har de et stort udvalg af sengemærker i alle størrelser. De har både en webshop og en butik i Valby. Her kan man selv få syn for sagen. Når man skal købe en seng, er det som regel rart at have prøvet at ligge i den. Inden man køber den. Ellers kan man nemt komme hjem med katten i sækken. Det er meget individuelt, hvilken madras man godt kan lide. Nogle kan godt lide en blød madras. Andre foretrækker en hård madras. Man er derfor nødt til at prøve sig frem nede i butikken.

Sengemærker i alle størrelser inden for elevationssenge

Der er rigtig mange, der foretrækker elevationssenge. Det er en smart løsning. På den måde kan man indstille sin seng, så man kommer til at sove lige som det passer en allerbedst. Det er også nemt at ændre stilling i løbet af natten. Så kan man bare trygge på fjernbetjeningen.

Elevationssenge kommer typisk i mange forskellige størrelser. Det er som regel som enkeltsenge og dobbeltsenge. Enkeltsenge kan være 80 og 90 centimeter brede. Dobbeltsenge kan være 120 og 140 centimeter brede. Derudover kan sengene være henholdsvis 200 og 210 centimeter lange.

Hvis man er et par, er det smartest at vælge to enkeltsenge. De kan sættes ved siden af hinanden, så man får en dobbeltseng. På den måde kan man selv indstille, hvordan ens seng skal være. Det er ikke altid, at man gerne vil have de samme madrasindstillinger som ens partner.

Hvis man er alene, kan man købe en bredere seng. Når man ikke fast sover sammen med nogen, giver det mulighed for selv at indstille sin seng. Så kan man altid ændre indstillingerne, når man sover sammen med nogle.

Sengemærker i alle størrelser inden for boksmadrasser

Boksmadrasser er også et populært valg af seng. Boksmadrasser kommer i de samme mål som elevationssenge. De fylder derfor præcis det samme. Fordelen ved en boksmadras er, at man ikke skal købe sengestel og meder. Det hele er samlet i boksen. Ulempen ved boksmadrasser er, at de er meget stive. De kan derfor være svære at slæbe op af en trappe. Hvis man bor på femte sal, og der ikke er elevator, er det derfor værd at overveje, om man har lyst til at bære sengen op. Man har selvfølgelig som regel mulighed for at få den bragt.

Have your say