Medie Samfund Danmark

swimmingpool

Sæt prikken over i’et med en swimmingpool

Forestil dig en varm sommerdag, hvor solen skinner og der er ikke en sky på himmelen. Det er så varmt, at det eneste du går og tænker på er, at du ville ønske du lå i en dejlig kølig swimmingpool med en kold drink i hånden. Nu kan den drøm blive til virkelighed. Der er nemlig mange gode muligheder for at få installeret en swimmingpool i din have.  Med en swimmingpool i din have sætter du prikken over i’et og gør din have ekstra indbydende på varme sommerdage. Du kan også få installeret et børnebassin, hvis du vil glæde børnene. Uanset hvad du går og drømmer om, kan din swimmingpool-drøm blive til virkelighed. Denne artikel vil give dig et overblik over nogle af de muligheder du har, når du skal vælge en swimmingpool til dit hjem.

Vælg mellem mange forskellige typer swimmingpool

Der findes mange forskellige typer af swimmingpools, alt efter hvad dit behov er. Du kan for eksempel vælge en beton swimmingpool, en stål swimmingpool eller en helt tredje model. Disse swimmingpools kommer i mange forskellige størrelser og former, og kan blive tilpasset så poolen passer til din have og dine behov.

Hvis du er typen, som stiller store krav til din swimmingpool, så vil en beton swimmingpool lige være noget for dig. Der er mange fordele ved at vælge en beton swimmingpool. Den har god holdbarhed og en lang levetid, og giver dig samtidig mulighed for at sætte dit eget præg på din swimmingpool. Denne type pool kan nemlig bygges i alle tænkelige former og støbninger, således at det næsten kun er fantasien der sætter grænser. På den måde får du selv lov til at designe din pool. Alt efter ønske kan beton swimmingpoolen leveres med fliser.

Du kan også vælge den lidt mere almindelige løsning med en stålpool. En stål swimmingpool er nok den mest populære samt anvendte type pool i Danmark. Hvis du vælger denne type pool, skal du dog være opmærksom på, at der er nogle æstetiske overvejeler du helst skal have gjort dig, inden du vælger at få anlagt en stålpool. Dette skyldes, at der er et lovkrav om, at poolen skal placeres minimum 2,5 meter væk fra skellet. Desuden bør du planlægge at anlægge poolen således, at der er plads og mulighed for at have liggestole, borde og lign. omkring poolen. På den måde skaber du et godt swimmingpool miljø. Det anbefales i den forbindelse også, at du sørger for at få placeret swimmingpoolen rigtigt i forhold til dit hus. Det betyder at du skal tage højde for, om poolen eksempelvis flugter med en gavl på huset eller en langside. Denne detalje er nemlig med til at skabe harmoni i dit havemiljø.

Få en swimmingpool til de mindste

Har du børn, så kan du også overveje et børnebassin. Denne type pool vil med sikkerhed skabe glæde hos de mindste, og vil være perfekt til varme sommerdage. Børnepools kommer i mange forskellige størrelser, så det er lidt op ti dig, hvad dit behov er. Uanset hvad du vælger, vil du blive børnenes favorit, hvis du vælger en børnepool til haven.

Kilde: http://swimmingpool.dk/

Have your say