Medie Samfund Danmark

Tømrer

Den rigtige tømrermester er det vigtigste ved al træarbejde

Der er intet som duften af helt nyt træ. Hvad enten det er de just fældede træer i skoven eller plankerne i det nylagte gulv, så er der intet, som slår denne duft fra naturens egen hånd – ja, fra skovens indre. Det er ikke helt tilfældigt, at man stadig bygger træhuse på trods af, at man kan bruge en hel del andre materialer såsom sten og beton.

Indeklimaet er også optimalt i et træhus. Luften er bare bedre her. Og selv om træet i huset skulle være gammelt ligesom huset, afgiver træet en helt særlig duft, der indikere natur og ingen kunstighed. Og selvom træ suger lugt til sig – også de mindre rare – er der også råd at hente, man kan nemlig godt vaske trævægge ned og få dem fri for lugt, ligesom man kan det med stenvægge og andet materiale. Og hvis man bor i Varde eller i andre mindre byer, er der rig mulighed for at lukke den friske luft ind fra den omkringliggende natur, for at få luftet husets træ.

Træ skaber hygge – det ved enhver tømrermester

Der er bare et eller andet over det der træ, som er den helt ægte vare fra naturen selv. Om det er det lille sommerhus med brændeovn eller om det er den store bolig til familien, så er der intet der kan måle sig med en god rustik træbygning.

Bare at sidde der indenfor og nyde en herlige duft af træ og et veludført træarbejde fra en god tømrermester er det hele værd ved at bo i et træhus – både for dig og dine børn. Og selvom vintrene bliver kolde herhjemme, kan man sagtens isolere træhuse, ligesom man kan med huse i andre materialer.

Og når man så går hen over de skønne træplanker i gulvet i strømpesokker eller på bare tæer, kan man bare mærke at fødder og træ går i et. Et trægulv bliver heller ikke så koldt om vinteren som for eksempel stengulve, og så er de dekorative i sig selv med alle knasterne og årerne i træet – ja, de er nærmest hele kunstværker, som man kan studere i timevis uden at miste fascinationen. Og lavet af den rigtige tømrermester kan man næsten ikke slippe blikket.

Vigtigt at have en lokal tømrermester ved hånden

Og skulle du få lyst til at få bygget sådan et, eller hvis du allerede sidder i et, men skal have lavet reparationer eller udskiftning af træelementer, så er det vigtigt at få den rigtige tømrermester til det. Og bor du i Varde eller omegn og skal bruge en tømrermester, kunne det også uden tvivl være relevant og rigtigt for dig, at finde en lokal tømrermester i dette område, som også efterfølgende kan holde øje med dit træhus og komme hurtigt, hvis der skal laves mere. Find ham på http://toemrer-rasmus-scherfig.dk/profil/.

Der er ikke noget som veludført tømrerarbejde, også i Varde, der ligger lidt udenfor alting omgivet af træer og grønt. Man er jo altid omgivet af træ, og det skal jo ses til og repareres fra tid til anden, så det holder sig på den bedste måde og så man kan nyde det på den mest maksimale måde. Så snus træet dybt ned i dine lunger og nyd dette herlige materiale fra naturens helt egen hånd og pas godt på det ved at vælge den rigtige tømrermester.

Have your say