Medie Samfund Danmark

kontor

Persienner er det sikre valg

Persienner er et godt valg til indvendig solafskærmning. Det er pænt, praktisk og passer ind i mange hjem. Uanset om du skal bruge persienner til dit private hjem eller en virksomhed, er det en sikker og god løsning. Persienner findes i mange afskygninger og kan justeres efter dine behov.

Der findes et stort udvalg af persienner

En af persiennernes store styrke er, at de findes i mange forskellige størrelser og materialer som aluminium, træ og plastik. Det store udvalg af materialer gør persienner alsidige og giver dem mulighed for at passe ind i mange hjem og virksomheder. Men ikke kun materialet findes i mange variationer. Lamelbredden kan variere fra 15 til 50 cm. Det betyder, du kan få det design, du synes er flottest, og løsningen du finder bedst. Hertil kommer valget af farve på persiennen. Der findes en persienne, der passer god ind i enhver bolig og på alle kontorer.

God til indvendig solafskærmning

Persienner er en af de bedste løsninger til indvendig solafskærmning. Med en persienne kan du selv regulere, hvor skarp du ønsker, solen skal være. En funktion, hvor persiennen skiller sig ud fra gardinet. Sollysets indfald er med til at bestemme, hvilket indtryk din bolig skal give på dig og andre. Her kan du selv bestemme. Persiennen er nem at betjene enten med kæde eller motor, og dens brugervenlighed og funktionalitet gør den til et godt valg for dig.

Persienner kan skræddersyes

Hvis du har store, specielle eller meget små vinduer, kan du også få persienner. De kan nemlig skræddersyes, så de passer til dig. På den måde kan du med persienner også få personlighed til dit hjem eller din arbejdsplads. Persienner kan laves i alle størrelse og med den lamelbredde, der ønskes. Du kan få et unikt produkt, som ingen andre har.

Hold varmen ude med persienner

Med persienner kan du holde varmen ude af dit hus eller kontor på de varme sommerdage. Det bliver mere og mere aktuelt med huse og bygninger, der bliver godt isoleret. En god isolation betyder, at huset eller bygningen har svært ved at komme af med varmen. Derfor kan der blive meget varmt med sollys. Vælger du persienner, kan du selv bestemme, hvor meget sollys der skal ind og derved også hvor varmt, der skal være i rummet. Solens lysindfald skaber en stemning og indtryk af din bolig.

En meget overskuelig pris

En persienne er en smart, effektiv løsning til indvendig solafskærmning. Dertil er persiennen en mulighed for alle grundet dens store alsidighed. Men en persienne er også meget overskuelig prismæssigt. Det er en løsning, som alle har råd til, og det er endnu en ting, som taler for persiennen.

Find persienner hos Fischer Danmark

Have your say