Medie Samfund Danmark

leg-med-lego

Øg dine børns kreativitet med Lego

Når det er jul, eller børnenes fødselsdag står for døren og du skal til at ud på den store jagt efter gode og sjove gaver til ungerne, så kan det godt være lidt af en udfordring. Med det klassiske og altid sjove Lego har du dog altid en mulighed for at skaffe dig en gave, til børn i næsten alle aldre. Fordelen ved Lego er blandt andet, at det fås i mange forskellige varianter, både i form af de klassiske mangefarvede klodser, der kan kombineres på mange forskellige måder og bruges til at bygge hvad end dit barns fantasi rækker til, men også som forskellige specifikke Lego sæt, der eksempelvis er inspireret af kendte film som for eksempel Harry Potter eller Star Wars. Med de karakteristiske små Lego mænd, der således også findes i mange forskellige temaer, der dermed også kan inspirere dine børn til at udfolde deres kreativitet, hvor kun fantasien sætter grænser.

Mange forskellige figurer dine børn vil elske

Hvis du ønsker at give dine børn mulighed for at udfolde deres kreative evner og deres fantasi, så er det således oplagt at give dem de klassiske Lego klodser, som således kan benyttes på mange forskellige måder og bygges om igen og igen, til hvad end dit barn interesserer sig mest for. De farverige klodser kan let kombineres med hinanden, uanset om de stammer fra det samme specifikke Lego sæt eller ej. I kombination med de små gule Lego mænd, der også findes med mange forskellige udtryk, som eksempelvis kendte og elskede figurer som Spiderman, Superman, Indiana Jones eller lignende. De forskellige Lego sæt med forskellige temaer, kan således kombineres på kryds og tværs så Harry Potter og Batman kan møde hinanden i dine børns lege. På den måde kan dine børn få en unik mulighed for selv at skabe historier og lege, i deres yndlings univers, uanset om det drejer sig om superhelte eller andre kendte film figurer, hvor kun fantasien sætter grænser.

Mange muligheder for valg af LEGO

De klassiske Lego sæt er således en oplagt gave idé til kreative børn i alle aldre, der har lyst til at bygge og skabe forskellige universer. Lego findes nemlig i mange forskellige konstellationer og findes i dag også som spil, både brætspil som hele familien kan mødes om, men også spil på computeren, hvor de genkendelige farverige klodser og små gule Lego mænd, giver børnene mulighed for at udforske Lego universet på en helt ny måde. De små karakteristiske Lego mænd med de runde hoveder er også kommet til filmen og der findes efterhånden adskillige Lego film, der således også kan være med til at inspirere dine børn til kreativ og fantasifuld leg, med deres egne Lego klodser derhjemme. På den måde kan du være med til aktivt at stimulere dine børns kreativitet, fantasi og skabertrang med de mange forskellige lege muligheder som Lego kan tilbyde.

Have your say