Medie Samfund Danmark

gulvbrædder

Ludbehandling giver et lysere og nyere udseende gulv

Er du en af de heldige i København eller på Amager der har trægulv i din lejlighed, så er der mange glæder ved det, men der er også nogle problemer. Det flotte gulv kommer nemlig ikke kun med fordele, og der er mange ting der kan give problemer. Almindeligt slid er noget af det du ikke kan undgå, og du behøver ikke have haft noget så slemt som en vandskade, for at have brug for at få gjort noget ved det. Det er selvfølgelig forskellige om der er brug for at der skal gøre noget ved gulvet i den forstand, at der er problemer med funktionen af det, eller om det bare er fordi det ikke er så flot mere. Ikke desto mindre, så er der råd for begge dele, og der er for eksempel nogle forskellige ting man kan gøre, for at gøre gulvet flottere end det er nu. Når et trægulv bliver gået på, gør det nemlig som regel træet mørkere, fordi der er en masse skidt der bliver trådt ned i træet, og det kommer også til at miste en masse glans. Generelt bliver det bare grimmere, og det kan man godt gå og ærgre sig lidt over.

Ludbehandling kan gøre underværker

Der er mange forskellige muligheder for at gøre noget ved gulvet i ens hjem, og derfor er der også nogle forskellige ting man skal overveje. En af tingene er, om man gerne vil have, at gulvet bliver lidt lysere, eller om man gerne vil have det til at beholde sin farve. Som regel vil man ikke synes at det er noget problem, at det bliver lidt lysere, for det er tit blevet mørkere siden det er blevet lagt, og derfor får det måske sin oprindelige farve og glans tilbage, hvis det bliver lysere. Synes man ikke gulvet skal være lysere, er ludbehandling dog ikke noget for en, og så skal man finde en anden måde at friske gulvet op på. En ludbehandling skal man desuden være opmærksom på, der skal varetages af professionelle, og det skal det af flere årsager. For det første er der noget sikkerhedsmæssigt, for lud er ikke noget man skal smide om sig med, og det andet er at det er et gulv der skal holde i mange år. Det er altså vigtigt at man ikke ender med et resultat man bliver træt af, for så hænger man på den længe.

Kunne du tænke dig en ludbehandling af dit gulv? Så få et tilbud her.

Hvordan foregår det?

En ludbehandling er ikke bare en ludbehandling, for man starter som regel med at slibe gulvet ned, og så først efter det behandler man med lud. Dette sikrer at det tager alle mulige former for problemer, og det er alt lige fra misfarvninger fra vand, eller om det er afblegning fra solen. Det hele kommer med, når man bruger kombinationen af kemi og sandpapir, og det er en af de store fordele ved denne type behandling. Også små ridser og huller tager hjælper det på, og det er her sandpapiret kommer til sin ret, når det flader det hele lidt ud.

Have your say