Medie Samfund Danmark

domæner

Har du altid gerne ville have en hjemmeside? Køb et domæne!

Nu om dage fungerer stort set alting på internettet, er det ikke sandt? Hvis du er heldig nok til at læse denne artikel gør du det højst sandsynligt på en hjemmeside. Og til det vil jeg sige: Hej kære læser! Velkommen til min artikel hvori jeg vil gennemgå fordelene der kan være ved, at købe et domæne på internettet. Men før jeg gør det vil jeg spørge dig om du nogensinde har overvejet, at starte din egen hjemmeside. Hvis ja, så forstår jeg det godt. Hvis nej, hvorfor ikke? Hvor mange gange har du ikke været på en eller anden hjemmeside som egentlig er ret succesfuld hvor du bare har tænkt ”det her kunne jeg egentlig godt gøre bedre”. Om det er en blog eller bare en anden slags hjemmeside, så tager det ikke mere end et par minutter at få dit eget domæne til at køre, Så hvis du gerne vil have en hjemmeside kan du bare købe det navn du gerne vil have. Om det så er ”Sørenssupersejeblog.dk” så er det sikkert tilgængeligt! Hvem ved, verden venter måske bare på, at du rent faktisk laver din egen hjemmeside?

Men hvordan er det så rent faktisk, at man får sit eget domæne? Jo nu skal du høre, for det tager ikke mere end et øjeblik. Det eneste du skal gøre er, at gå på en hjemmeside hvorpå du kan købe disse domæner. De er ikke længere væk end en lille Google søgning, og når du så har fundet dem er det som regel ikke sværere end bare, at indtaste det domæne du gerne vil have hvorefter hjemmesiden tjekker for dig, om det er tilgængeligt. Hvis det er tilgængeligt så giver hjemmesiden dig et par tilbud med forskellige priser til at købe domænet. Og når du så har købt domænet er det jo dit. Så er det ligesom at eje dit eget lille hjem i den store, store by som er kendt som Cybernettet.

Med et domæne er der ingen begrænsninger

Den største fordel ved at eje dit eget domæne er, at der ingen begrænsninger er. Det er din ejendom og du kan gøre med den som du har lyst. SÅ hvis du vil lave en hjemmeside som kun er til dine personlige venner og måske har nogle ting, som kun dine venner eller familie kan se, så gør da det. Eller hvis du gerne vil have en offentlig side hvorfra folk kan købe ting og du kan tjene lidt penge, jamen så har du jo bare tjent lidt penge oveni og hvis det går godt kan det jo være, at du rent faktisk kan leve af det før eller senere. Men i bund og grund kræver det næsten ingen salg før, at de penge du har brugt på domænet er tjent tilbage igen på nettet. Priserne er rigtig billige, det koster altså som regel ikke mere end et par hundrede kroner i alt at have et domæne. Og det er i den meget dyre ende.

Have your say