Medie Samfund Danmark

brand

Få opmærksomhed til dit brand og oplev vækst

Hvis du, ligesom så mange andre danskere i dag, driver dit eget brand fremad, så ved du også godt, hvor svært det kan være at få opmærksomhed fra de rigtige mennesker. Det kan synes umuligt at komme med i samtalen som et mindre brand.

Det er du ikke den eneste, som har lagt mærke til! Men det er der heldigvis måde at komme udenom på. I dag er der nemlig mange flere muligheder for at komme derud og skabe en samtale, om det, som I kan tilbyde. Hvis du læser videre kommer du til at høre om disse tre muligheder:

Vælg reklameartikler der skaber synlighed for jer

En af de mest populære metoder for såkaldt ”brand awareness” i dag kommer i form af reklameartikler. Dette sker, fordi disse artikler er skrevet med fokus på, at de skal på nettet og læses af jeres målgruppe. Først og fremmest er dette nærmest skudsikkert, for uanset, hvem I producerer for, så bruger de med al sandsynlighed internettet.

Disse artikler kommer ofte til live af en virksomhed udefra. Her vil du altså komme med nogle bestemte krav til indhold og måske links, og så bliver det hele sat på plads, uden at du skal løfte en finger. Derudover vil artiklerne være skabt omkring SEO eller søgeordsoptimering. Det betyder, kort sagt, at de vil være skrevet, så det er så let som muligt for artiklen, og dermed jeres hjemmeside, at komme frem på Google. Så vil der være mange flere, som ser, hvad I tilbyder!

Nøgleringe fra jeres brand kan tages med overalt

I dag skal vi alle bruge nøgle- Nøgler til bilen, til huset, til depotrummet, til cyklen – ja, listen kan blive ved. Derfor er der rigtigt mange mennesker, som vælger at gå rundt med en nøglering i hverdagen. Og det kan være til din fordel.

Når du vælger en nøglering med logo, så har du nemlig noget at give til kunder i form af en lille ekstra gave. Dette viser først og fremmest velvilje fra dit brands side. Til gengæld er det også synlighed. For når kunden er sammen med venner og familie, så er der god chance for, at nøgleringen bliver lagt mærke til og kommenteret på. Og så er I lige pludseligt med i en samtale, som tidligere ikke havde opstået.

Kuglepenne med logoer – til dem på kontoret

Nøgleringe er ikke den eneste mulighed, som I har. En anden populær måde at få et brand ud i verden på er ved hjælp af kuglepenne, som har jeres navn og logo på.

Dette er nemlig tit en god løsning, fordi der let kan fås billige kuglepenne, og disse kuglepenne vil bruges af mange. Kunder i kontorbygninger og hjemme i stuen vil så hive jeres kuglepen frem, når noget skal noteres, underskrives og måske tegnes. Igen er I inde i en ny arena – og jeres brand kommer på mange tunger!7

Have your say