Medie Samfund Danmark

væltet træ

Få hjælp til beskæring af træ

Har du lyst til at få mere lys og luft i din have og at der slipper mere sollys ind igennem dine vinduer? Så kan det være værd at overveje om du har brug for at få en god beskæring af træer omkring dit hus. At få udført en beskæring af træ omkring dit hus og i din have kan nemlig give dig utrolig meget mere lys og luft og kan samtidig holde dine træer sunde og raske. Når du skal i gang med beskæring af træ, er det dog vigtigt først at have sat sig godt ind i præcis hvilke metoder, der passer til netop de træer du ønsker at beskære, men også hvilken form du ønsker dem i, samt hvornår det er en god idé at begynde at beskære. Det er nemlig altafgørende for træernes overlevelse, at de bliver beskåret rigtigt, samt på det rigtige tidspunkt. Derfor kan det også være en god idé at overveje at få noget professionel hjælp til at beskære dine træer.

Hvordan skal et træ beskæres

Når du står overfor en større beskæring af træ, så er der mange forskellige elementer du skal overveje, både hvordan du bedst får træet beskåret så det passer til trætypen, samt til omgivelserne, men også hvornår de skal beskæres. Desuden er det naturligvis også en vigtig faktor at overveje hvordan du skal få mulighed for at beskære et træ, da man skal have de rigtige redskaber. Er det et meget højt træ kan det yderligere besværliggøre situationen, i kraft af at du så skal meget højt op ad stammen for at kunne beskære kronen. Derfor kan det være en stor fordel at få noget professionel hjælp til beskæring af træ, hvis det virker meget uoverskueligt eller måske endda farligt. Heldigvis findes der mange forskellige firmaer, der kan tilbyde dig hjælp til beskæring af træ i mange forskellige afskygninger når dig. Eksempelvis i København eller i Værløse, er det muligt at finde mange forskellige firmaer, der kan tilbyde dig præcis den hjælp du har brug for til beskæring af træ. Se f.eks. byens-traepleje.dk.

Hvornår skal et træ beskæres

Hvis du har besluttet dig for at du godt kunne have brug for at få noget hjælp til beskæring af træ i din have, så kan det være en rigtig god idé at prøve at undersøge hvilke forskellige firmaer der findes i dit nærområde, der kan tilbyde dig hjælp eller inspiration til beskæring af træ. Det kan blandt andet være en god idé at finde ud af hvornår du kan få beskåret dine træer. Helst skal beskæring af træer nemlig foregå i juli, august eller september måned, da det er i disse måneder træerne har mest kraft og styrke til at danne nye grene, fremfor i forårsmånederne april og maj, hvor træerne i stedet bruger al deres energi på at danne blade og nye skud og derfor ikke har godt af at blive beskåret i denne periode. Det er derfor vigtigt at vide hvornår dine træer skal beskæres og hvordan. På den måde kan du både få mere lys og luft og holde dine træer sunde og raske.

Have your say