Medie Samfund Danmark

bedemand

Få fat i en god bedemand

Når nogen dør, er der meget, som skal ordnes, og derfor er det også en god idé, hvis du eller I opsøger en god bedemand. Bedemanden er den person, som sørger for, at alting er, som det skal være. For eksempel kan bedemanden hjælpe med udvælgelse af blomster, og det er også hos bedemanden, at man kan købe en kiste til den afdøde. Skal afdøde brændes, købes der også en urne her. Bedemanden står også for at klæde den afdøde på, hvis du/I har udvalgt noget ganske særligt tøj, som jeres kære skal have på på den sidste rejse. Tit kommer bedemanden ud til de efterladte privat og snakker om, hvad de kunne tænke sig. Her er det for eksempel muligt at vælge kisten og blomsterne. Ønsker I at se afdøde i kapellet inden begravelsen, så er det også bedemanden, der sætter det i stand. På den måde kan alle få sagt farvel en sidste gang.

En bedemand sørger for et ordentligt farvel

Det er aldrig sjovt eller nemt, når nogen dør, og der kan være meget sorg og måske også chok, der skal bearbejdes. Derfor er det også rigtig godt at have en god og dygtig bedemand, som kan sørge for, at alting er, som det skal være, før, under og efter begravelsen. En begravelse eller bisættelse skal ske højest otte dage efter, at nogen er død, og selve dødsdagen tæller med. Under særlige omstændigheder – for eksempel hvis afdøde skal obduceres – kan begravelsen dog udsættes. Fra dødsdagen og til begravelsen og det sidste farvel, er der altså ikke lang tid. Måske har I som pårørende længe vidst, at den nu afdøde snart skulle herfra, og måske kommer det, som en meget stort chok, hvis der for eksempel er tale om en ulykke eller et selvmord. Derfor er det også rigtig rart, hvis I har en god bedemand, som kan lede jer gennem begravelsen på den bedst mulige måde. Herved bliver der sørget for, at I har den allerbedste mulighed for at tage afsked med jeres kære.

Find en god bedemand

At man har brug for en bedemand er ikke altid nogen, man ved i særlig god tid, men alle kan få brug for en. Bor du i Brønshøj eller Herlev, findes der gode bedemænd, som kan hjælpe og støtte dig gennem begravelsen. En bedemand er din garanti for, at alting er eller bliver, som du ønsker det for den afdøde og for dig selv og de andre pårørende. For mange mennesker er det vigtigt, at deres kære får et smukt farvel, og at alting er i den fineste orden, når de skal ud på deres allersidste rejse. Finder du en dygtig og kompetent bedemand, så er du sikker på, at før, under og efter begravelsen kommer til at forløbe, som det skal, og at din afdøde bliver sendt afsted på en god måde som både du og de andre pårørende kan være tjent med. Find en god bedemand nu.

2 comments

 1. Marie - maj 15, 2017 10:57 am

  Hej

  Jeg kom tilfældigt forbi dit indlæg, og jeg vil derfor dele min gode erfaring med DK-Begravelse http://www.dk-begravelse.dk/ der lever op til alle de krav, som jeg selv sætter pris på ved en god bedemand.
  Jeg håber, at det kan bringe nytte.

  De bedste hilsner

  Svar
  • Frede Thomsen - december 8, 2018 10:21 pm

   Bedemandsforretningen i Brøndby har virkelig været en stor hjælp for mig. Søde og kompetente mennesker, der ikke prøver at presse noget ned over dig.
   Kan klart anbefales som bedemandsforretning.

   Svar

Have your say