Medie Samfund Danmark

installere lys

Butiks belysning fremmer salget i din forretning

Hvis der er noget, som altid har, og nok altid vil, have en virkelig stor effekt på folks købelyst, så er det butiks belysning. Mange lader det køre døgnet rundt, og det er en kæmpe gevinst for dem, også selvom det koster lidt i strøm. Der er nemlig intet som en velanrettet butiksrude, hvor forretnings butiks belysning skinner henover de forskellige produkter og tilbud. Driver du derfor selv virksomhed, hvor det kunne være aktuelt, bør du uden tvivl overveje i at bruge det, da det virkelig kan ændre den måde din forretning kører rundt på.

Kreativt brug af butiks belysning har en effekt

I Solrød har rigtig mange gjort brug af butiks belysning, og det har sat gang i tankerne hos de forskellige forretninger. Det er netop ikke længere nok bare at have det, man skal også bruge det kreativt, hvis man virkelig vil skille sig ud. For nogen er det lidt en udfordring, da deres produkter ikke indbyder til det, men der er særlige forhandlere, som virkelig høster guldet ved kreativt brug af butiks belysning. Et eksempel er en elektronik forretning. Det er blevet ekstremt moderne at købe gamle lp afspillere, og derfor har mange dem også stående i vinduerne, så de kan friste kunderne. I Solrød har en forhandler butiks belysning tændt om natten, ligesom mange andre. Her er noget af det bare placeret på midten af lp afspilleren, og så kører lyskeglen med rundt, sammen med lp’en. Det oplyser teksten rundt om afspilleren, og derfor med til at gøre butiks belysning til noget andet, end et element der bare lyser op. Her sælger det, og det fortæller om produktet på en måde, der giver folk lyst til at læse med. det er en oplagt kreativ butiks belysning, som helt sikkert kan bruges andre steder end i Solrød.

Butiks belysning er med til at holde ubudne gæster meget langt væk

Hvis du sælger dyreprodukter, som det er tilfældet for mange i Greve, så er du selvfølgelig ikke interesseret i indbrud. Men du er samtidig heller ikke interesseret i at lukke alt inde, så hvad gør man så? Butiks belysning har svaret, fordi det er udover at være enormt godt for synet, også enormt godt for ens mission med at holde indbrudstyve ude. Ved at bruge butiks belysning i høj grad, lyser du hele butikken op, og hvis du som indbrudstyv smutter derind, vil alle dermed kunne se dig. Det afholder mange fra at gøre det, fordi det gør let at identificere dem, som er ved at bryde ind. Du skal egentlig blot have lidt overvejelser med dig, hvis det virkelig skal fungere. I Greve valgte en møbelhandler at stille det konsekvent op ved hver kvadratmeter, og dermed dækkede butiksbelysning pludselig hele butikken. Selv de mørke kroge bag sofaerne var lyst op, og det sikrede det hele af, og gav ejeren en rolig nattesøvn. Der er masser af måde at bruge butiks belysning på, det vigtigste er blot at gøre det på den måde, som passer ind i din situation.

Have your say