Medie Samfund Danmark

Bryllupsgaven

Bryllupsgaven – en måde at sige tak for et storslået bryllup

Et bryllup er en livsændrende begivenhed. Det er her 2 mennesker giver deres kærlighed til hinanden og i et kort øjeblik forsvinder tid og sted og kun de 2 mennesker eksisterer for hinanden. Men et bryllup er alt andet end billigt at holde. Der skal selskabslokaler, duge, borde, både til at spise ved og bryllupsgaverne. Der skal være en bar, fint service og listen forsætter ufortrødent derudaf. Så Prisen på brylluppet er allerede betragtelig inden at maden overhoved er kommet på budgettet.

Alting skal ikke gøres op i penge, men bryllupsgaven burde afspejle begivenhedens størrelse og samtidig burde have med i tankerne hvor mange penge der er brugt på brylluppet. Man skal jo nødig ende med at brudeparret skriver til Mads og Monopolet om at de føler de har fået for små gaver.

Men hvordan vælger man så en gave til et brudepar. Det kan være en besværlig opgave men nedenfor kommer nogle råd til at vælge den helt rigtige bryllupsgave. Du kan også se alle gaveidéerne på dette link, hvis du vil finde gaven med det samme.

Vælg en par-gave

Det er første gang at brudeparret skal have gaver sammen, så derfor bør man gøre noget særligt ud af selve par delen. Sørg for at gaven er noget til DEM og ikke noget de kan bruge hver for sig. En køkkenmaskine eller ny støvsuger er noget som de fleste mennesker bruger i deres husholdning, men det er langtfra en fælles gave. I stedet for tænk hygge, romantik og samhørighed.

Personlige oplevelsesgaver er en idé

For at det ikke skal blive for kedeligt kan man vælge i stedet for at købe en færdig pakket oplevelsesgave at købe delelementer så man laver en lille pakkeleg ud af det. Er manden bil interesseret så køber man prøvekørslen af en Ferrari mens den nye kone sidder bagi. Efterfølgende kan det være at manden skal have lov til at opleve konen springe i bungee og efterfølgende er der købt fælles wellness. Så har man vist alle de aspekter som er vigtigt i et forhold. At leve ting hver for sig og at lave ting sammen, og er det et action par kunne fælles oplevelsen være at springe i faldskærm eller måske tage ud og skyde med pistoler som et par.

Husk ikke at købe for personligt eller pikant

Nogle mennesker kan godt lide at gå til stregen når det angår gaver, hvilket som oftest bliver godt modtaget. Men til et bryllup er det en god idé at holde lidt igen og i stedet for opføre sig lidt mere traditionelt, for det er en særlig dag for brudeparret og det bør man have respekt for. Så hellere en lidt mere kedelig gave end en som kommer til at støde brudeparret, selvom det kunne være fristende at hævne sig på brudgommen for en erotisk gave han har givet en til en familie fødselsdag, så vent til en anden anledning og sørg for at denne dag bliver den bedst mulige for brudeparret, det har de fortjent.

Have your say