Medie Samfund Danmark

blomster

Bachs Blomstermedicin

Der er mange steder i landet, at du kan købe Bachs Blomstermedicin og denne form for behandling er helt ny og uprøvet.

Bachs Blomstermedicin kan være løsningen på dine psykiske lidelser

Hvis du går rundt og lider af forskellige ting som går dig på og hvis du gentagne gange har prøvet forskellige behandlingsmetoder uden at noget som helst har virket så kan det være, at du skal ty til en ny behandlingsform som indeholder blomster og som hedder Bachs Blomstermedicin. Denne form for medicin kan fikse dine problemer lige meget hvor i landet du bor. For uanset om du bor vest, øst, syd eller nord så kan Bachs Blomstermedicin hjælpe dig af med forskellige ting. Hvis for eksempel du altid er meget jaloux over hvad din kæreste går rundt og ør og er så jaloux, at du simpelthen ikke kan overskue tanken om, at hun snakker med andre piger end dig så kan det være, at Bachs Blomstermedicin vil være godt for dig for noget af det som denne medicin lindrer det er lige præcis jalousi. Derudover kan en sådan blomsterblanding også hjælpe dig med ting som angst. Så hvis du går rundt og får angsanfald ofte så kan det også være, at du kan komme af med disse problemer hvis du prøver denne form for behandling som hedder Bachs Blomstermedicin.

Sådan virker Bachs Blomstermedicin

Hvis du har prøvet mange forskellige terapiformer, som simpelthen bare ikke lader at virke for dig kan det være, at du nu skal tage andre og mere drastiske metoder i brug. Blandt andet kan det være, at du skal springe ud i at tage nogle dråber dette mirakelmiddel som hedder Bachs Blomstermedicin. Hvis du ønsker at prøve dette så vil du mødes med en terapeut, som ved noget om denne form for blomstermedicin. Du vil mødes med vedkommende og I vil sammen snakke i en times tid og på denne tid skulle din terapeut meget gerne komme frem til en dosis til dig og på baggrund af dette kan han afgøre hvad du har brug for. Han vil formentligt sige, at du har brug for Bachs Blomstermedicin og at denne form for medicin vil kurere den lidelse, som du nu engang lider af. Vedkommende vil på baggrund af din personlighed og dine problemer blande en blomsterblanding til dig. Den vil primært bestå af vand, men vil dog også indeholde noget koncentrat af en bestemt blomst eller en række forskellige blomster, som er nøje udvalgt til dig. Din terapeut vil så sige, at du skal tage denne Bachs Blomstermedicin hver dag, og dette er lige gyldigt hvor i landet du befinder dig for den virker i alle byer og i hele verden.

Tag et par dråber af Bachs Blomstermedicin hver dag

Det vil være sådan, at for at du skal have det optimale ud af denne medicin skal du tage et par dråber hver dag på tungen og snart vil du være fri for de problemer, som du har haft indtil videre.

Have your say